miercuri, aprilie 01, 2009

Să se dea cîte opt, să ajungă la toţi !

la casa de bilete de la Teatrul Naţional:



update: azi am văzut şi la Teatrul de Comedie un anunţ asemănător. La "Casa Zoikăi" nu se vînd decît cîte 6 bilete.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Sper ca ne-a apucat dragu' de teatru si nu ne-am apucat de bisnita si smecherii cu biletele la teatru. Desi, daca ma gandesc, pana la urma e acelasi lucru.

Berea de dupa... spunea...

chestia asta imi aduce aminte de cozile de pe vremea ailalta, cand ma lua mama la coada ca sa poata sa cumpere 2 pachete de unt (sau mai stiu eu ce) in loc de unul.
si daca atunci celebrul "sa se dea cate unul sa ajunga la toti", poate avea vreo logica, in cazul de fata solutia mi se par cam aberanta. adica ce, daca eu vreau sa cumpar 30 de bilete de ce sa nu pot? daca vreu eu sa vin cu toata clasa, ce-are?
cat despre bisnitari, ma indoiesc ca s-au profiliat ei chiar pe teatru. dar ia gandeste-te cat de tare ar fi ca in loc de "hai baiatu, iti dau un parfum original" sa vina unu la tine sa zica "haide fata, te-ncaltz cu-n bulgakov. hai ca-i pus de toca."

Anddrey spunea...

asta e destul de bine :D
lumea e interesata de teatru, sau cumpara ca sa le vanda mai departe mai scump(desi asta e mai probabila)


P.S: Ma treci si pe mine la blogroll ? Astept raspuns pe blog/e-mail sau pe mess :)

Unknown spunea...

nesimtire curata.

Unknown spunea...

robert, o sa rizi, dar chiar asa a fost. oamenii veneau la casa de bilete la ora 7:30-8:00 dimineata si stateau pina la ora 10 ca sa cumpere bilete la Egoistul. Unii dintrei ei mergeau apoi la capatul rindului deja format si le dadeau la supra-pret.
Aceasta decizie a fost luata dupa ce am hotarit sa nu mai rezervam bilete prin telefon la Egoistul, deoarece oamenii de la casa de bilete nu mai apucau deloc bilete.
cred ca un numar de maxim 8 bilete e ok pentru 2 familii care vor sa-si petreaca timpul impreuna la teatru.
face sens si decizia de la comedie. nu stiu de cit timp incerc sa gasesc bilete la acel spectacol.

Unknown spunea...

Metoda e buna doar ca cei care fac bisnita au si alti oameni infiltrati care cumpara fiecare cate 8 si tot fac bisnita si cu mai putin
beton amprentat