miercuri, iunie 04, 2008

Bookfest 2008

Noua ediţie pare mult mai tare decât cea de anul trecut când a cam suflat vântul printre standuri. Spaţiul e mai aerisit, sunt şi scriitori străini invitaţi. Majoritatea sunt de la Curtea Veche, care a ajuns, în sfârşit, la concluzia că nu e sufient să publici cărţi bune, că trebuie să le şi promovezi. (Cum, e o altă discuţie)
Se cumpără bilet la intrarea în complex. 5 lei. Dar atunci când îţi cumperi o carte, dai biletul şi ai 5 lei reducere. Şi chiar funcţionează. Adică, chiar îţi recuperezi banii.
Există pavilion imens în care vor fi concerte, filme, dezbateri. Cică o să cânte kumm, fără zahăr, ada milea, luna amară, travka. Şi o să fie proiectate ecranizări celebre. Cine, ce când, încă nu se ştie. Sau se ştie, dar e secret. Sau, pur şi simplu, nu s-a considerat necesar să fie informaţi şi alţii. Azi la deshidere nu exista niciun program.
Şi au făcut un site "care se adresează tinerilor care îşi petrec majoritatea timpului pe internet". Io am stat vreo cinci minute pe el şi n-am prea priceput la ce şi cum se foloseşte. Dacă vă prindeţi ziceţi-mi şi mie.

Bafta la shopping!

Update: Site-ul Bookfest a devenit, în sfârşit, unul util. Adică au adăugat secţiuni noi, care chiar cuprind informaţii, nu trei chestii generale ca până ieri. Puteţi afla de acolo cine, când cântă. (La filme încă mai au de lucru) Există chiar şi o hartă cu amplasamentul standurilor.

0 comentarii: