miercuri, aprilie 23, 2008

Mihaela Radulescu nu a venit la Pamuk


Recunoaşteţi afişul din imaginea alăturată? Ei bine, Mihaela NU A VENIT la Pamuk. Au fost în schimb câţiva care păreau că nu au deschis vreo carte a turcului.
În rest, a fost frumos. Românesc. Neşte sticle de apă dar niciun pahar pt invitaţi. Un microfon care nu mergea. Întrebări kilometrice. Pierdut timp cu lectura din carte, în condiţiile în care totul trebuia să se încheie la 7.30 fix. Evident că a început şi cu întâziere: 15 min. De 2 ori l-au întrerupt pe om din dicurs
Dar astea ar fi trecut neobservate, dk întrebările ar fi fost interesante şi incitante. A fost de alea de om care azi a auzit de Pamuk şi tre să pună şi el o întrebare.

p.s.1 cică mihalela n-a venit pt că avut nu ştiu ce contract de onorat. Slavă domnului am scăpat de un alt moment penibil în seara asta...

p.s.2 mihaela răduleascu este unul din puţinii jurnalişti din românia care au ocazia să facă interviu cu pamuk. E normal, nu? Cartea ei s-a vândut mai bine decât alea ale lu orhan.

p.s. + infinit: se pare că mihaela n-a mai facut interviu cu pamuk.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Smart baietii care au pus bulinele alea galbene peste afisul cu Mihaela Radulescu si Pamuk. As vrea sa le strang mana, asta daca as sti cine sunt.

Berea de dupa... spunea...

daca-i gasesti, spune-le sa mai inventeze o bulina pentru afisele care si acum, la 3 luni dupa, au ramas la metrou