miercuri, mai 14, 2008

Emo Liiceanu

Nu mă pot abţine să nu pomenesc despre marile subiecte din presa de azi.

Deschiderea de ziar în Cotidianul constă într-un text al lui Liiceanu. De ieri au anunţat băieţii că vor publica un text "cutremurător". Ei bine textul cutremurător este unul scris pe 30 decembrie 1989, UAU!, care este actual şi azi, UAU!. S-o fi supărat domnu Găbiţă din nou, ca atunci când a publicat penibilitatea cu Siegfried şi Marcello? O fi nemulţumit de cum i se vând cărţile? Or fi simţit şefii de la ziar nevoia să-l mai pupe puţin în cur?

Însă subiectul zilei, în mai toate ziarele de azi e sinuciderea unei fete de 12 ani. Şi mai toate articolele ajung indirect la aceaiaşi concluzie: s-a sinucis pentru că se îmbrăca ciudat şi asculta muzică ciudată. Era, vai de mine, "o adeptă a curentului EMO".
Se îmbrăca numai în negru, era o fire retrasă şi rebelă', ne-a spus una dintre vecine în Libertatea.
CURENT PERICULOS
În opinia psihologilor, părinţii şi profesorii sunt responsabili pentru generaţia „emo“, o generaţie de adolescenţi antisociali, depresivi şi melancolici
în Evenimentul Zilei.
Mergea în tenişi şi pe pantaloni avea agăţate suzete cu ace de siguranţă
în Gardianul.

Asta e. Se pare că sataniştii nu mai sunt la modă. S-a descoperit un nou curent periculos. Şi fiţi atenţi la primul comentariu de sub ştirea pe aceiaşi temă din Gândul.
Omul a aflat despre ce e vorba din alte ziare şi acum tre să le spună şi proştilor ăstora cum vine treaba:

titlul este incorect. aflam ca fetita era intr-o secta ciudata (sau ce-o fi fost) se certa zilnic cu mama, avea un comportament ciudat, o tinuta vestimentara cel putin fistichie si mai plangea si dupa un prieten care o lasase. daca la 12 ani fetitele se preocupa de prieteni, viata sexuala, muzica satanista si alte aiureli, in loc sa invete sa se spele ca lumea, sa-si sufle nasul si sa mearga la bibiloteci, ca sa invete, atunci la ce sa ne mai asteptam?

Satanişti din toată ţara, adică voi toţi ăia care aţi avut părul lung în liceu şi aţi purtat tricouri negre, uitaţi că acum aveţi chelie şi burtică! Haideţi să ne unim, să facem repede ceva demonic că ne iau faţa puştii ăştia cu emoţiile lor!!!!!!!!

1 comentarii:

Berea de dupa... spunea...

icredibil dar adevarat: liiceanu are blog - http://liiceanu.wordpress.com/